2024-05-03
In die Waldorf Astoria-hotels sal 'n nuwe kulinêre meesterwerk bekend gestel word!
Die legendariese hotelketting Waldorf Astoria Hotels & Resorts het sy tweede projek “Geur van Waldorf Astoria” in samewerking met die James Beard-stigting - een van die belangrikste gastronomiese organisasies in die VSA - aangebied. Die soektog na die legendariese geur het weer begin in die herfs van 2015: vyf jong sjefs, wat deurgedring het as semifinaliste vir die James Beard-toekenning, en vyf ervare meesters wat verantwoordelik is vir die kombuise in die luukse Waldorf Astoria-hotelle in Amsterdam, New Orleans, Beijing, Jerusalem en Orlando, het deelgeneem.
Die wenners van die finale wat onlangs in New York plaasgevind het, was die sjef Benoît Chargy van die Waldorf Astoria Beijing-hotels en sy jong kollega, Eric Bruner-Young, en hul geskepte gereg - die Jing Roll - sal van nou af in die spyskaarte van al 25 Waldorf Astoria-hotelle regoor die wêreld voorkom, tesame met die seldery-risotto a-la Waldorf wat verlede jaar gewen het, sowel as die wêreldbekende Eggs Benedict, Red Velvet-koek en Waldorf-slaai wat destyds in die kombuis van die New Yorkse Waldorf Astoria-hotel bedink is.
“Ons is ongelooflik bly met die voortsetting van die projek "Geur van Waldorf Astoria" en die samestelling met die James Beard-stigting wat ’n onskatbare bydrae lewer en terselfdertyd ons ryk kulinêre erfenis verheerlik,” sê die hoof van die Waldorf Astoria Hotels & Resorts-netwerk, John Vanderslice. “Waldorf Astoria streef na gastronomiese volmaaktheid in elk van die 140 hoogstaande kroeë, kafees en restaurante wat in ons hotelle geleë is.”
Die beoordelaars tydens die finale stadium van die kompetisie was die beroemde avant-garde sjef Willy Dafresne, die hoofredakteur van die Saveur-tydskrif, Adam Sachs, die president van die James Beard-stigting, Susan Ungaro, die akteur, musikant en outeur van kulinêre boeke Questlove, sowel as verlede jaar se wenner, David Posey.
“Om aan die voorskrifte van ons stigter, James Beard, vader van Amerikaanse gastronomie, te voldoen, is ons met groot plesier voortgesette samewerking met Waldorf Astoria Hotels & Resorts - ’n ikoniese handelsmerk wat ’n merkbare bydrae gelewer het tot die vorming van Amerika se kulinêre erfenis,” sê die president van die James Beard-stigting, Susan Ungaro. “Ons streef daarna om internasionale ervaring aan die semifinaliste van ons wedstryd vir opkomende kulinêre sterre aan te bied, en die vennootskap met die sjefs van Waldorf Astoria help om nuwe ikoniese meesterstukke te skep”.
Onthou, dat Waldorf Astoria Hotels & Resorts - 'n internasionale netwerk van luukse hotelle deur die Hilton Worldwide-korporasie, wat bestaan uit 25 hotelle en oordes in die mees besoekte stede en pragtige plekke op die planeet. Ongelooflike gastronomiese reise, die beste golfbane ter wêreld, unieke SPA-behandelinge - in Waldorf Astoria wag 'n onvergeetlike vakansie op jou, met 'n legendaries onberispelike diens in luukse omgewings.
Gaste van enige oord in die Waldorf Astoria Hotels & Resorts-netwerk kan op ’n onvergeetlike gastronomiese reis “Geur van Waldorf Astoria” gaan en geniet ’n kenmerkende uitsoek-aandete van drie gange, proe cocktails van ’n beroemde miksoloog, ’n yswerf rit maak of plaaslike mark toe gaan vir bestanddele onder begeleiding van ’n sjef. Die volledige program van 3-daagse kulinêre toere kan besigtig en bestel word by
Die James Beard-stigting, gestig in 1986, huldig en moedig jong talent in die gastronomiebedryf aan, en bied ook opleiding deur verskeie programme. James Beard, wat in 1985 oorlede is, was Amerika se voorste sjef, skrywer van verskeie boeke en ’n man van enciklopediese kennis. Hy het gehelp om hele generasies sjefs te kweek, was ’n mentor vir beide professionele en liefhebber-kokke. Die stigting wat na hom vernoem is, gaan voort om die nobele taak van die opleiding en ondersteuning van opkomende sjefs te bevorder deur opvoedkundige programme, beurse, toekennings, en sakelijke ontwikkelingskursusse.
Deel hierdie pos met jou vriende!